Türkiye'nin En İyi Paylaşım Sitesine Hoşgeldiniz
Forumdan yararlanmak için üye olunuz!!!

Türkiye'nin En İyi Paylaşım Sitesine Hoşgeldiniz

gєℓ∂ιğιηιz ιçιη тєşєккüяℓєя...
 
AnasayfaGirişTakvimSSSAramaÜye ListesiKullanıcı GruplarıKayıt OlGiriş yapanasayfa

Paylaş | 
 

 iso indirip cd'ye yazdırma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ŞeHz4D€..!
Üye
Üye
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 847
Nerden : goradan xD
Kayıt tarihi : 19/09/08

MesajKonu: iso indirip cd'ye yazdırma   C.tesi Eyl. 20, 2008 11:06 pm

/*
* To change this template, choose Tools | Templates
* and open the template in the editor.
*/

package dassuz;
import java.io.*;
import java.net.*;
import javax.swing.JProgressBar;

/**
*
* @author racih
*/
public class guncelleme implements Runnable{
private int dosyaBoyutu = 0;
private OutputStream output = null;
private URLConnection UrlBaglanti = null;
private InputStream input = null;
private JProgressBar statusBar = null;
private volatile Thread proc = null;

public guncelleme(String urlbaglanti, String kayitYolu,JProgressBar progresBar){
//Burda internet adresine bağlantı sağlanıyor. Dosya okunuyor ve yazılıyor.
proc = new Thread(this);
try {
URL UrlLoc = new URL(urlbaglanti);
output = new BufferedOutputStream(new FileOutputStream(kayitYolu));
UrlBaglanti = UrlLoc.openConnection();
input =UrlBaglanti.getInputStream();
//İnternetteki dosyanın boyutu alınıyor ve JprogressBar'a aktarılıyor.
dosyaBoyutu = UrlBaglanti.getContentLength();
statusBar = progresBar;

} catch (Exception exception) {
System.out.println("Dosya alınamadı veya kaydedilemedi !");
}
// Herzaman indirilmeden sonra başlatılmalı.
proc.start();

}


public void run() {

}
//Bu metodu kullanarak ağacı ve indirmeyi durduruyoruz.
public void IndirmeyiDurdur(){
proc.interrupt();
}

public void Indir(){
try {
byte[] yaz = new byte[4096];
int bytesOku;
long bytesYaz = 0;
// JprogressBarın ayarları
statusBar.setMinimum(0);
statusBar.setMaximum(dosyaBoyutu);
statusBar.setValue(0);
statusBar.setStringPainted(true);
//Verinin çıktısına bakılıyor ve hardiske yazılıyor.
while((bytesOku = input.read(yaz)) != -1){
output.write(yaz, 0, bytesOku);
//Veri şuan yazılıyor.
bytesYaz += bytesOku;
//Anlık olarak progresBara indirilbe bilgisi yolluyor.
statusBar.setValue((int)bytesYaz);
}
//İnput ve output değerleri temizleniyor.
input.close();
output.close();
} catch (Exception exception) {
System.out.println("Dosya yazılamadı !");
}

}

}
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://zeytinliyiz.benimforum.org/
BLooDBRoTHeRs
(¯`·._.·[е(v)ðÑ ^^4£V£R]·._.·´¯)
(¯`·._.·[е(v)ðÑ ^^4£V£R]·._.·´¯)
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 730
Yaş : 28
Nerden : cehennemin dibi gelcen mi??
Kayıt tarihi : 20/09/08

MesajKonu: Geri: iso indirip cd'ye yazdırma   C.tesi Eyl. 20, 2008 11:19 pm

bu nedir aga:D
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
DeMoNHuNTeRS
Üye
Üye
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 59
Nerden : KaRaKöYDeN NaPCaN SENDE Mİ GELCEN
Lakap : appa
Kayıt tarihi : 22/09/08

MesajKonu: Geri: iso indirip cd'ye yazdırma   Ptsi Eyl. 22, 2008 2:12 pm

datanın sanki serverı gibi lol!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör
WeGaTa
Moderatör
Moderatör
avatar

Erkek Mesaj Sayısı : 249
Yaş : 28
Nerden : istanbuL
İş/Hobiler : Oyun-consol emulatör Ps2
Lakap : ReaLDMG
Kayıt tarihi : 25/09/08

MesajKonu: Geri: iso indirip cd'ye yazdırma   Salı Mart 03, 2009 8:35 pm

Paylaşım için Tşk...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.konsoloyunlari.net
 
iso indirip cd'ye yazdırma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Türkiye'nin En İyi Paylaşım Sitesine Hoşgeldiniz :: Bilgisayar :: Java-
Buraya geçin: