Türkiye'nin En İyi Paylaşım Sitesine Hoşgeldiniz
Forumdan yararlanmak için üye olunuz!!!
Forumdan yararlanmak için üye olunuz!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gєℓ∂ιğιηιz ιçιη тєşєккüяℓєя...

AnasayfaGirişAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapanasayfa

MAKARAAAA...

4 posters
YazarMesaj
Blood_Hawk
Üye
Üye
Blood_Hawk

Erkek Mesaj Sayısı : 721
Lakap : haykopat

MAKARAAAA... Empty
MesajKonu: MAKARAAAA...   MAKARAAAA... I_icon_minitimeC.tesi Ekim 25, 2008 6:26 pm

Kayınvalide

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum

İki Deli Şehirde

İki deli hastaneden kaçmışlar o kadar koşmuşlarki şehrin ortasına geldiklerinde nefes nefese kalmışlar. Aksilik ikisininde acil tuvalet ihtiyacı gelmiş, büyük olan ordan geçen genç bir delikanlıya:
- "Afedersiniz burada tuvalet var mı? Arkadaşla çok şıkıştık." Deli olduklarını anlayan genç ilerde cadde ortasında duran çöp varıllerini göstererek:
- "İşte burası tuvalet."
Dalgasını geçer ve gider. Bizmkileri hemen çöp varillerinin üzerine çıkarlar. Büyük tuvaletlerini yapmaya başlarlar. Bu arada delileri gören halk seyretmek için etrafına toplanır. Bir kalabalık bir kalabalık büyük deli yanındaki deliye:
- "Ulan iyiki acele etmişiz şu tuvalet sırasına, bak bizi bekliyorlar."

Deli Doktor

Birgün bi akıl hastanesinin doktoru 2 hastayı yanına çağırır. 1. deliye oğlum git öbür odaya ben varmıyım yokmuyum bak der deli tamam der. 2. deliye ise al şu 1 lirayı git bana en lüks arabayı al gel der. deli peki der 2 deli çıkışta buluşurlar. 1. deli:
-Ya bizim bu doktor kafayı yemiş. Bi de bize deli derler. Bugün bana git öbür odada ben varmıyım diye bak dedi halbuki yanı başında telefon vardı.2. deli:
-YA ya banada 1 liraya araba almamı söyledi
bugün pazar arabayı nerden bulcam

Deli

Delinin biri tımarhanenin bahçesinde yürürken bakmış başka bir deli ağacın altında oturmuş kahkahalar atıyor.Hemen yanına kosmuş ve sormuş "hey sen niye gülüyorsun öyle?", öbür deli "hiç, ben hep kendi kendime fıkra anlatırım ama bu seferkini hiç duymamıştım".
ŞeHz4D€..!
Üye
Üye
ŞeHz4D€..!

Erkek Mesaj Sayısı : 847

MAKARAAAA... Empty
MesajKonu: Geri: MAKARAAAA...   MAKARAAAA... I_icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 3:49 pm

paylaşım için saol...
http://zeytinliyiz.benimforum.org/
Desertion
Admin
Admin
Desertion

Erkek Mesaj Sayısı : 1407

MAKARAAAA... Empty
MesajKonu: Geri: MAKARAAAA...   MAKARAAAA... I_icon_minitimeC.tesi Kas. 08, 2008 5:20 pm

paylasım için saol Very Happy
http://zeytinliyiz.benimforum.org/
devil
Co-Admin
Co-Admin
devil

MAKARAAAA... Empty
MesajKonu: Geri: MAKARAAAA...   MAKARAAAA... I_icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 12:03 pm

paylaşım için saol

MAKARAAAA...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» makaraaaa......