Türkiye'nin En İyi Paylaşım Sitesine Hoşgeldiniz
Forumdan yararlanmak için üye olunuz!!!
Forumdan yararlanmak için üye olunuz!!!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

gєℓ∂ιğιηιz ιçιη тєşєккüяℓєя...

AnasayfaGirişAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapanasayfa

fıkralar 83

3 posters
YazarMesaj
wacketsan
ѕιтє ѕαнιвι z4т3η
ѕιтє ѕαнιвι z4т3η
wacketsan

Erkek Mesaj Sayısı : 1369

fıkralar 83 Empty
MesajKonu: fıkralar 83   fıkralar 83 I_icon_minitimeCuma Ekim 10, 2008 4:50 pm

HADI ATTAYA

Bir köy varmis. Herkes bu köyü seytanlarin geldigini dünüsürmüs ve seytanlarin bebeklere dokunmadigina inanirmis.
Adamin biride seytandan çok korkarmis. Bir gece adam seytanlarin geldigini düsünerek bebek kiligine girmis ve beklemeye baslamis.

Birden kapi çalmis ve adam seytanin geldigini düsünerek sogukkanli bir sekilde kapiyi açmis.
Adamin karsisina seytan çikmis ve söyle demis :

-"HADI ATTAYA!!!!!!!"

PAZARLIK

Oglu, Kayserili babasindan para ister:
-"Baba 500 bin lira verir misin?"
Baba :
-"400 bin mi? Naapcan lan 300 bini. 200 bin neyine yetmiyor.. Al sana 100 bin yeter." der ve cikartip 50 bin lira verir.
Oglu piskin piskin guldu:
"Bana zaten 50 bin lira lazimdi " der.
Baba'nin yaniti :

-"Bak kerataya, sahte para vermesem kaziklayacakti beni..."

SEMSIYE

Yillar önce Ingiltere'de erler semsiye kullanmazmis. Semsiye tasima hakki sadece subaylara taniniyormus.
O yillarda bir gün genç tegmenlerden biri, koltugunun altinda bir semsiye ile hizli hizli yürüyen eri görünce, beyninden vurulmusa dönmüs.
Eri çagirarak :
-"Bu ne küstahlik" demis ve semsiyeyi aldigi gibi dizinde iki parça etmis.
-"Bu sana bir ders olsun, bir daha böyle küstahliklar yapma!"
Neye ugradigini anlamayan er :
-"Basüstüne", diyerek selami çakmis ve söyle sormus :

-"Tegmenim, beni az önce evine yollayan general semsiyesini istediginde kim kirdi diyeyim?"

PARDON

Bir zamanlar uzaklarda bir ulkede cok yakisikli bir prens yasarmis....
ancak prens daha kucukken ulkedeki kotu kalpli cadinin lanetine ugramis, ve uzerindeki bu lanet yuzunden her yil sadece 1 kelime konusabiliyormus....
Mesela prens 2 kelime soyliycegi zaman bir yil boyunca susuyor, boylece ertesi yil da 2 kelime soyleme hakki oluyormus...

Bir gun bu yakisikli ama talihsiz prens dere kenarinda otururken, bir de bakmis karsida kucuk bir kulube, ve kulubenin bahcesinde muhtesem bir kiz..
Saclari altindan daha sari, gozleri gokyuzunden daha mavi, dudaklari kirazdan daha kirmiziymis ..
Prens bu guzelligi gorunce akli basindan gitmis, o anda vurulmus.. ve 2 yil boyunca konusmamaya karar vermis, 2 yil sonunda kiza "cok guzelsiniz" diyebilmek icin....
Ama 2 yilin doldugu gun prensin icindeki bu ates daha da buyumus ve kiza "size asik oldum"demek icin yanip tutusur olmus...
Boylece COK+GUZELSINIZ+SIZE+AsIK+OLDUM=toplam 5 kelimeyi soyleyebilmek icin, gecen 2 yilin ardindan 3 yil daha konusmamayi goze almis....
Ve 5 yilin sonunda prens konusmak icin hazir oldugu sirada, birden
Bu muhtesem guzel ve zarif kizla evlenmeyi, onu sarayinin prensesi yapmayi ne kadar istedigini farketmis...
Boylece COK+GUZELSINIZ+SIZE+AsIK+OLDUM+BENIMLE+EVLENIR MISINIZ= toplam 7 kelime soyleyebilmek , in 5 yilin ardindan 2 yil daha sabretmeye karar vermis....
Ve prens bu platonik duygularla 7 koskoca yili tamamladigi gun, artik dunyanin en heyecanli ve en mutlu erkegi olarak kizin yasadigi kulubeye kosmus....
Kiz yine kulubenin bahcesinde oturuyormus ve bir kitap okuyormus....
Prens elindeki bir tek kirmizi gulu kiza uzatmis ve sormus:

- "COK GUZELSINIZ, SIZE AsIK OLDUM, BENIMLE EVLENIR MISINIZ?"

Kiz basini kaldirip prense bakmis......
Kulaklarini orten altin sarisi saclarini geriye atmis ve prense soyle demis:

-"PARDON?"
http://zeytinliyiz.benimforum.org
devil
Co-Admin
Co-Admin
devil

fıkralar 83 Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar 83   fıkralar 83 I_icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 12:10 pm

paylaşım için saol
Desertion
Admin
Admin
Desertion

Erkek Mesaj Sayısı : 1407

fıkralar 83 Empty
MesajKonu: Geri: fıkralar 83   fıkralar 83 I_icon_minitimePaz Kas. 09, 2008 3:53 pm

paylasımın için tşkrlr...
http://zeytinliyiz.benimforum.org/

fıkralar 83
1 sayfadaki 1 sayfası