Metres
Karı koca yemek yiyor. O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor. Adamin karısı soruyor: - "Kim bu afet?" Adam: - Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim! Kadın: - Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden! Adam: - Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun... Uzun bir sessizlik olur. Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar: - Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim? Adam: - Fuat'in metresi. Kadın: - Ay bizimki çok daha güzel!
Kurusun Diye Astım
Delinin birisi bilmeden havuza düşmüş. Bunu da bir başka deli görmüş ve onu kurtarmak için havuza atlamış ve kurtarmış.
Doktorlar daha sonra kurtaranı çağırmışlar ve tebrik etmişler ve:
- Havuza düşeni çağır da, onunla konuşalım demişler.
Kutaran deli de:
- Olmaz, onu kurusun diye astım.
demiş.
Yokoluyoo
Bi deli kahveye gitmiş. Çay istemiş. Çay gelir gelmez bu şekersiz demiş. Bana şeker getir demiş.
Adam şekeri getirmiş. Sonra bu olay 2. kez olunca garson bağırmış:
- ben tam 16 şeker koydum nasıl şekersiz olur.
Delide demişki:
- Napayım. Karıştırınca hepsi yokoluyoo.
Asker Çocuk
Bir köyde ölmüş bir adamı köylüler anarken rahmetle anmıyorlarmış. adamın oğlu annesine bunun nedenini sormuş annesi cevap vermemiş. Çocuk ısrar etmiş ve bak yarın askere gidiyorum, söylemessen bir daha köye dönmem demiş. Annesi ağlayarak oğlum baban mezar soyardı, o yüzden babandan bahsedilirken rahmetle anmıyorlar demiş.Çocuk ben onlara gösteririm demiş. Ertesi gün çocuk askere gitmiş.Köylüler ya rahmetli Hüseyin ağada mezar soyardı, ama o hiç olmazsa ölülerin g*tüne kazık sokmazdı demişler.