Erkekler ve Kadınlar
Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrı'nın huzuruna çıkarlar... Tanrı der ki: "Erkekler 2 sıra olsun; bir sırada karıları tarafından yönetilen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Ayrıca bütün kadınları cennete aldım; onlar meleklerle birlikte gidecekler şimdi.." Böylece kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Bir bakar ki karıları tarafindan yönetilen erkeklerin sırası 100 km.'den uzun; ama karılarını yöneten erkeklerin sırasında sadece bir adam duruyor. Tanrı diğer sıradakilere çok kızar: "Kendinizden utanın!! Sizi bu dünyada güç ve idarenin temsilcisi olarak yarattım ve şuraya bakın, hepiniz güçsüz karaktersiz 100 km.lik bir sürü olmuşsunuz. Bakın bir tek erkek kulum şu yan sırada tek başına gururla dikiliyor. Ondan ders alın! Oğlum, sen anlat bunlara, sen ne yaptın da "karılarını yöneten erkekler" sırasında bir tek sen oldun?" Ve adam cevap verir: - "Bilmem... karım bana burda durmamı söyledi"
Havuzda Deliler
Akıl hastahanesinde hastalar boş bir havuzun önüne götürülmüş.
-Herkes yüzsün,denmiş.
Biri hariç herkes atlamış.
-Ona aferin sana,en akıllı senmişsin.
o da ağlamaklı,
-Ben yüzme bilmiyorum ki demiş..
Hangi Takım
Amerika'da bir supermarkette, musteri yarim kivi satin almak istiyor.
Tezgahtar bunun mumkun olmadigini soyluyor. Kavga cikiyor. Tezgahtar kosa kosa mudure cikiyor:
- " Efendim, hayvanin biri yarim kivi almak istiyor " der demez soyle bir arkasina donunce ne gorsun !!
Musteri arkasından gelmis, ensesinde duruyor...
Tezgahtar hemen musteriyi isaret ediyor:
" Bu beyefendi de diger yarisini almak istiyor, efendim..."
Mudur durumu anliyor, adama yarim kiviyi mecburen verip gonderiyorlar.
Mudur bir saat sonra tezgahtari cagirtiyor:
-"Tebrik ederim, cok zeki davrandin, iyi idare ettin. Nerelisin sen?
-" Brezilyaliyim efendim..."
-"Amerika'ya niye geldin?"
-"Brezilya cazip bir yer degil efendim, orada insanlar ya orospu, ya da futbolcu..."
-"Biliyor musun benim karim da Brezilyali..."
-"Yaa oyle mi, acaba kariniz hangi takimda futbol oynuyor ?
Deliler Uçağı
Bir gün akıl hastanesinde bir grup hastalar isyan çıkarıyormuş.doktorda çok rahatsız olurmuş bu duruma.emir vermiş ve demişki: -bir uçak hazırlayın.bu delileri bir başka hastaneye götüreceğiz-demiş.yetkilile hemen bir uçak hazırlamışlar.delileri uçağa koymuşlar.uçak avalanmış.doktor ve yardımcısı pilotun yanında oturuyorlarmış.birden bakmışlarki çok gürültü arka tarafta delilerin yanında geliyormuş.sanki bir an uçak düşecekmiş gibi sarsılmış.doktor hemen yardımcısına seslenmiş."git bak bu deliler ne yapıyorlar.sakinleştir ve gel buraya"demiş.doktor arka tarafa gitmiş.birde bakmış ki delilerin hepsi bir o tarafa,bir bu tarafa atlıyorlarmış.birden bakmışki koltukta sessiz sedasız oturan başka bir deli öteki delileri izliyormuş.kendi kendine "bu adam bence deli değil"demiş.dayanamayıp gidip sormuş.-herkez ordan buraya atlıyor.sen neden burdaoturmuşsun.bana anlatırmısın-demiş.oda "bu yaramaz veletler benim öğrencim olurlar.şu an zil çalmış çocukları tenefüse bırakmışım"demiş.adamda içinden "bu hepsinden delidir diye söylenmiş içinden.gidip doktora anlatmış olup biteni.çok geçmeden bakmışlarki ne ses ne seda çıkıyor içeriden.doktor yine yardımcısına dönerek -git bak bakalım öldülermi kaldılarmı.yardımcısı gidip bakmış birde ne görsün!!!uçağın kapısı açık.ele başları yine koltukta oturmuş elinde saatine bakıyor.adam sormuş. -arkadaşların nerde?oda -ne arkadaşları lan pezzo.o veletler benim öğrencilerim.git o *nasını *iktiğim *ıçı kısa doktoruna söyle veletlerin öğretmeni dedi zil çalmış.ders saati bitmiş,veletler evlerine gitmiş söyle...
Hastane
Bir gün deli hastanesinde doktorlar hastaları taburcu etmek için karar alırlar ve hastaları toplarlar doktorun biri duvara kapı resmi çizer ve hastalar o odaya götürülür. Hastalar içeriye girdikten sonra hemen kapıya koşarlar. Hepsı kapıyı açmaya calışırlar, delilerden biride onları izleyerek kahkaha atar doktorlar bunun iyileştiğini zaneder ve yanına gidip deliye sorarlar:
- Sen niye kapıyı açmıyorsun?
deli cevap verir:
- Çünkü kapının anahtarı bende